Home / archiefcentraal / tennis pinkstertoernooi bomvol geboekt

tennis pinkstertoernooi bomvol geboekt

Om 17.00 uur staan bij de heren enkel 4 Nick Doorten en Mark Wester tegenover elkaar. Wie wint maakt dan een belangrijke stap richting halve finale. Ruim een uur later is Rob Dekker, die als eerste is geplaatst bij de vier heren in enkel 3 ( de hoogste categorie) aan de beurt tegen Jeroen Holthuis. Vooral in de heren enkel 3 doen de heren weinig van elkaar onder en zal elke partij zeer spannend worden.

Doordat het toernooi zo vol zit (bijna vijftig procent meer deelnemers dan vorig jaar) heeft de organisatie besloten om in de poules, als er een derde set gespeeld moet worden, deze in een super tiebreak te doen plaatsvinden .

Om half acht staat er ook een knaller te wachten in de heren dubbel 3, waar de gebroeders Nick en Olav Doorten het opnemen tegen Joost Grooteman en Victor van Putten de winnaars van vorig jaar. Het beloofd vanaf de eerste dag al een heel spektakel te worden.

Naast het toernooi staan er nog andere activiteiten op het programma zoals de feestavond op zaterdagavond en de barbecue op zondag. Vrijdagavond beginnen de wedstrijden om 17.00, de andere dagen al vanaf 9.00 uur op sportpark de Westbroek in Ommen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.