Home / archiefcentraal / sumit van lenthe tweemaal kampioen

sumit van lenthe tweemaal kampioen

Bij het vloerturnen bij de Senioren Tweede divisie waren alle ogen gericht op de verrichtingen van de Nieuwleusense Sumit. Hij liet opnieuw een goede oefening zien met een hoge moeilijkheidsscore, waarvoor hij ook een hoge uitvoeringsscore behaalde. Samen was dat voldoende om Nederlands kampioen te worden op het onderdeel vloer in Arnhem. Hetzelfde deed hij bij sprong, twee zeer goed uitgevoerde sprongen leverden een zeer hoge score op. Doordat de laatste twee scores niet getoond werden, bleef het spannend tot de prijsuitreiking welke plaats hij behaald had. Maar ook op dit onderdeel was hij dit seizoen niet te verslaan.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.