Home / archiefcentraal / succes voor atleten acovanelderen

succes voor atleten acovanelderen

Op de 10 kilometer finishte Marije Hulzebos als eerste in een 40.10, zij liep haar afstand als test voor het NK op de weg, dat plaatsvindt in Tilburg na de vakantieperiode. In de masterklasse op de 5000 meter kon Giny Dunnewind vrijuit haar race lopen, ook zij werd met overmacht eerste, ondanks het bochtige stratenparcours scoorde zij toch een 20.01.

Bij de heren -40 kwam Bernhard Kootstra als achtste over de finish in een 20.24, ook zijn dochter Aline passeerde de finish als achtste, haar tijd 21.36. Yvonne Meijer kwam, ondanks een lichte knieblessure, als zevende binnen in een tijd van 21.01. In de Dames -50 klasse pakte Ella Herbrink netjes een vierde plaats in 26.53.

Lees ook

Vilsteren hoeft (nog) niet naar Bentelo

BENTELO – Het programma in klasse 5A van het zondagvoetbal afdeling Oost verordonneerde de mannen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.