Home / archiefcentraal / stunt movie production in ommen

stunt movie production in ommen

Het belooft een spektakel te worden met salto’s draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij stuiven. Zo zal Gino Winter met een auto op twee wielen rijden alsof het niks is. Ook worden er stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlammen’. Het team is allround en is dan ook werkzaam voor films en televisieseries. Het publiek kan de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

De show vindt plaats aan de Voormars vanaf 19.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa welke vanaf 60 minuten voor aanvang geopend is. Toegangsprijzen zijn tussen de 12 en 17 Euro. Voor meer informatie kun je kijken op www.stuntmovieproduction.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.