studenten cas spijkers op bezoek in vechtdal

Het bezoek vond plaats bij de Vechtdalhoeve in Arrien. De studenten werden verrast door de leerzame koesafari en uitleg over het Brandrode Vechtdalrund, verzorgd door Simone Jansen van de Vechtdalhoeve. Na afloop van de safari werd er een Proeverij gehouden met producten uit het Vechtdal met onder andere Pauwbier uit Ommen, kazen van de Heileuver uit Dalmsholte, wijnen van de Reestlandhoeve uit Balkbrug, asperges & aardbeien van Ernie van der Kolk uit Oudleusen, Huisgemaakte chutneys en piccalilly van groenten van Eef Stel uit Dalfsen, brood van granen uit het Vechtdal gebakken door bakkerij ten Brinke uit Ommen, Mozzarella van waterbuffels uit Radewijk, Rauwe hammen en worsten van EKO slager Herman Haverkort uit Zwolle. Tijdens de proeverij kregen de studenten van Chef-kok Johan Drenth een uitleg en demonstratie over het koud- en warm roken van vlees en vis. Zowel Hotel & Restaurant Paping en Hotel & Restaurant De Zon in Ommen, zijn sinds januari 2011 erkend door de Cas Spijkers Academie als leerplaats voor de academie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.