student groene welle pakt bronzen plak

In de boekettenwedstrijd moest Thijs een handgebonden boeket maken in het thema ‘Goud van oud’. De gebruikte techniek en het formaat waren vrij. Het boeket werd gepresenteerd op een zuil van ongeveer 80 centimeter hoog. Bij de beoordeling werd gekeken naar idee, kleur, compositie en techniek.

Aan de wedstrijd deden ook nog andere studenten van De Groene Welle mee. Zo eindigde Anthea Daling, vierdejaars student, op een zevende plaats. De Groene Welle moedigt deelname aan evenementen toe, omdat studenten zo veel mogelijkheid hebben om praktijkervaring op te doen. Daarnaast zijn wedstrijden een goede plek om te kijken op welk niveau studenten kunnen presteren.

De komende periode is opleiding Bloemist actief bij de eindexamenexpositie. Examenstudenten presenteren eind juni hier hun examenwerk voor het grote publiek. Op dit moment volgen circa 120 studenten een bloemopleiding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.