Home / archiefcentraal / struinen langs vecht en koeland

struinen langs vecht en koeland

Het verleden van de Vecht, maar vooral ook de ingrijpend veranderende toekomst en loop van de rivier en de effecten daarvan op de rivierbedding en het oeverlandschap zoals het Junner Koeland, in het bijzonder de flora en fauna daar, zullen dan uitgebreid belicht worden.

Op de zaterdagochtend meteen erna, op 25 juni, volgt dan een prachtige natuurwandeling met anekdotes en verhalen, uitleg met inzicht langs de Vecht en door het Junner Koeland onder leiding van Henk Ruiter.De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats bij De Bootsman en er zijn geen kosten aan verbonden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.