Home / archiefcentraal / sponsorloop leerlingen bernardusschool

sponsorloop leerlingen bernardusschool

De route loopt via het trottoir van de Nering-Bögelstraat , de Sandbergstraat, baron Bentinckstraat en een klein stukje Voormars. De organisatoren vinden het natuurlijk leuk als er zoveel mogelijk van sponsors komen om de kinderen aan te moedigen. Zij nodigen iedereen hierbij uit. Voor alle deelnemers is er een leuk aandenken. Wil je graag meedoen en zit je niet op de Sint-Bernardusschool, dan kun je een formulier opvragen via dit mailadres: herman@soepenberg.org

Lees ook

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.