Home / archiefcentraal / soli deo gloria zet stap in theaterwereld

soli deo gloria zet stap in theaterwereld

De afgelopen tien jaar heeft het slagwerkensemble zich enorm ontwikkeld in zowel stijl als het gebruik van verschillende instrumenten. Zo ook deze avond waar Henk Ruiter de piano bediende, Nienke Groot verantwoordelijk was voor de zang, Rene Postma de basgitaar en het eigen SDG blazerkwartet een geweldige aanvulling was op de klanken van het slagwerkensemble. Het publiek was, volgends de organisatoren, laaiend enthousiast en hiermee heeft SDG een nieuwe stap gezet in een vernieuwende wereld, namelijk het theater.

Naast het A-slawerkensemble zal ook de slagwerkjeugd zich binnenkort laten horen. Op 25 juni zal het B-slagwerkensemble mee doen aan een muziekfestival in Oldebroek. De muzikale leiding voor deze groep ligt in handen van dirigent Roel-Jan Jongsma. Naast het muzikale deel heeft Leandro Bakker, oud-slawerklid, getekend voor het logistieke deel van deze dag. Hij is eigenaar van Leandro Bakker Transport en de slagwerkgroep is hem zeer erkentelijk voor deze dienst.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.