sint bernardusschool houdt sponsorloop

De start is om 19.00 uur en de loop zal ongeveer een half uur duren. Het parcours is met recht een rondje om de kerk te noemen. Start en finish zijn bij de tent die voor de kerk staat. De route loopt via het trottoir van de Nering-Bögelstraat, de Sandbergstraat, Baron Bentinckstraat en (een klein stukje) Voormars. Het is natuurlijk leuk als er zoveel mogelijk van je sponsors komen om je aan te moedigen. Nodig ze dus uit.! Voor alle deelnemers is er een leuk aandenken.

Wil je graag meedoen en zit je niet op de Sint-Bernardus, dan kun je een formulier opvragen via dit mailadres: herman@soepenberg.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.