Home / archiefcentraal / schop naar landskampioen mizuwaai

schop naar landskampioen mizuwaai

De 21-jarige Schop is afkomstig van Huijser E&O uit Emmen. Daarvoor speelde ze voor de HandbalAcademie en SEW. Met het Nationale jeugdteam en haar clubs speelde ze EK’s, WK’s en Europa Cup wedstrijden. Eerder legde de Landskampioen al Angela Malestein, Isabelle Jongenelen, Myrthe Schoenaker en Loren voor ‘t Hekke vast.

“Esther is jong, fysiek sterk en heeft veel internationale wedstrijden gespeeld. Dat kunnen we goed gebruiken als je kijkt naar het programma in het komend seizoen. We gaan veel trainen en veel wedstrijden spelen, dan is het prettig als je een sterke en grote selectie hebt”, licht Rene Cloo het aantrekken van de cirkelspeelster toe.

Maandag 27 juni vindt in Wenen de loting voor de voorronde Champions League plaats. Dan zal duidelijk worden waar en tegen wie MizuWaAi Dalfsen op 2, 3 en 4 september zal uitkomen. De voorronde van de Champions League wordt gespeeld in toernooivorm. De eerste twee van die poule plaatsen zich voor de tweede voorronde.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.