Home / archiefcentraal / schop moet snel de grond in

schop moet snel de grond in

Boessenkool hoopt dat het college van GS de plannen opnieuw zullen afwegen, maar niet te lang gaan nadenken. “We zijn inmiddels al jaren bezig. Uiteindelijk moet er wel een keer een beslissing genomen worden en moet de schop in de grond.”

Volgens de voorzitter is het Vechtdal met de noordelijke variant decennia lang uit de problemen, zeker wanneer deze omleiding een vierbaansweg wordt. “Bijkomend voordeel is dat het Vechtdal daardoor een enorme recreatieve-, en daarmee economische impuls kan krijgen. Als de huidige N340 net zo wordt aangepast als de N34 (tussen Ommen en Witte Paal), dan kan het een prachtig recreatiegebied worden waar het schitterend fietsen en wandelen is. Dat zal het toerisme, waarvan we het hier grotendeels moeten hebben, zeker ten goede komen.”

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.