Home / archiefcentraal / scheuren met een grasmaaier in witharen

scheuren met een grasmaaier in witharen

Vorig jaar werd Freek Gelderman uit Witharen Nederlands Kampioen in de A-klasse. Ook dit jaar is hij weer van de partij. Daarnaast zijn er ook wedstrijden voor het Overijssels kampioenschap. Het belooft een heel spektakel te worden, volgens de organisatie. Snelheden die behaald worden komen boven de honderd kilometer kilometer per uur. Dit zal plaats vinden aan de Bakkersweg 2 in Witharen, en begint om 11.30 uur. Iedereen is van harte welkom om dit te aanschouwen. Voor de kinderen zijn verschillende attracties aanwezig.

Als het weer het toelaat gaan er aan het begin van de avond, rond 19.30 uur, ongeveer tien luchtballonnen de lucht in. ‘s Avonds is er een tentfeest met optredens van twee Santykoren en er is een DJ aanwezig .

De entree is vijf euro per persoon voor de gehele dag, inclusief tentfeest. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.