scheidsrechters promoveren

Voor S.N.O een mooi resultaat, want vorig jaar promoveerde er slechts vijf leden. Natuurlijk moeten de heren het zelf doen maar de begeleiding en de training die ze bij S.N.O. krijgen blijkt goed te zijn.

De volgende scheidsrechters zijn gepromoveerd:

Kevin Tibbe (20) uit Nijverdal gaat van groep 4 naar 3. Maurice Paarhuis (22) uit Ommen gaat van groep 3 naar 2. André Meulenkamp (31) uit Ommen gaat van groep 2 naar 1. Gert Manenschijn (51) Daarlerveen gaat van groep 3 naar 2. Zander Pouls (51) uit Dedemsvaart gaat van groep 4 naar 3. Hans Luiken uit Hardenberg gaat van groep 5 naaar 4. Johan Schwarte uit Hellendoorn promoveerd nog op een leeftijd van 65 jaar en is een voorbeeld voor menig jonge scheidsrechter. Johan slaat geen training over en bezit nog een goede conditie. Voor André Meulenkamp (31) is het de derde keer achter elkaar dat hij promotie maakt. Jan Wijnberg (54) uit Nijverdal gaat van groep 22 naar 21, de hoogste jeugd groep met wedstrijden van betaald voetbal. Gert Ekkel (44) uit Vroomshoop gaat van groep 4 naar 3 zaalvoetbal.

S.N.O. is in de breedte gegroeid, zij hebben nu vier scheidsrechters in groep 1, dus de top van het amateurvoetbal, en vier scheidsrechters fluiten er in groep 2.

Dit resultaat van de S.N.O. scheidsrechters is misschien ook een stimulans voor voetballers of leiders om te gaan fluiten voor de KNVB. Voor informatie kun je contact opnemen met de S.N.O. of de KNVB in Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.