Home / archiefcentraal / samen op zoek naar kriebelbeestjes

samen op zoek naar kriebelbeestjes

De start is om 13.30 uur vanuit het Natuurinformatiecentrum Ommen aan de Hammerweg 59a. De kosten voor deelname bedragen 3 euro per kind en dit is inclusief een glas ranja. Het dragen van stevig schoeisel wordt aangeraden. Opgave voor deelname is verplicht en kan van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur via 0529 – 45 07 02.

In het Natuurinformatiecentrum Ommen is informatie over de natuur in de omgeving van Ommen te vinden. De natuurbeherende organisaties Landschap Overijssel, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten werken hier samen. Vele enthousiaste vrijwilligers zijn er actief om bezoekers te ontvangen en vragen te beantwoorden. Het centrum is gevestigd in de Besthmermolen, aan de Hammerweg 59A in Ommen. Het centrum is van 1 mei tot 1 november geopend van woensdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur en van 1 november tot 1 mei op woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.natuurinformatiecentrum.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.