ronde tafel schenkt 3500 euro aan kika

De route voerde dit jaar door het schitterende landschap van Twente richting het mooie plaatsje Bentheim in Duitsland, waar tijdens het middaguur geluncht kon worden. Tijdens de route moesten de deelnemers, foto’s welke onderweg waren gemaakt, in de juiste volgorde plaatsen. Er waren tevens diverse behendigheidsproeven voor de chauffeurs dit gecombineerd met een gemiddelde snelheid van 40 kilometer per uur resulteerde in een klassement.

De winnaars van 2011 zijn Frits Slump en Geert van den Berg met hun Lancia Delta Intergrale, gevolgd door de equipe Hans en Carla Stokvis in haar Westfield. Derde werden Rob Segers en Pietie van Noort met hun Alfa Romeo Spider. Dit jaar was er ook een nieuwe prijs in het leven geroepen. De originaliteitsprijs. Deze prijs, ter waarde van een heerlijke High Tea, is gegaan naar de equipe van der Steen welke wel met een VW T1 aan de start verscheen.

De grootste winnaar tijdens dit evenement was echter het goede doel. Na afloop van de rit is door voorzitter Martin Heinhuis van de Ronde tafel Hellendoorn/Nijverdal uit alle inschrijfformulieren het inschrijfformulier van Hugo en Gertrud Prinssen getrokken welke als goed doel KIKA had vermeld. De opbrengst van 3.500 euro kan deze organisatie dan ook tegemoet gaan zien. Jaarlijks vindt de rit plaats op de laatste zondag van juni. Komend jaar is dat 24 juni 2012. Meer informatie vind je op www.rt175.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.