Home / archiefcentraal / ronald mcdonald rally in zwolle afgelast

ronald mcdonald rally in zwolle afgelast

De Ronald McDonald Rally die vrijdag in Zwolle gehouden zou worden gaat niet door. De klassieke auto rally, die voor het eerst in Zwolle plaats zou plaats vinden, is afgelast vanwege het overlijden van de official, afgelopen weekend bij de Deventer Boulevard Sprint.

Aangezien vrijdag de crematie plaatst vindt, acht de organisatie van de Ronald McDonald Rally het niet gepast om de race doorgang te laten vinden. De Ronald McDonald Rally wordt nu verplaatst naar een andere datum, die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.