rommelen bij olde manegepeerd

Op deze laatste zondag van de maand kun je snuffelen tussen de rommelmarkt spullen en op de boekenmarkt met boeken voor de helft van het geld. Ook is iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de paarden. Of te genieten van een kop koffie, thee of ranja voor de kinderen plus wat lekkers. Kosten hiervan zijn 1 euro.

Er is gelegenheid om de paarden te borstelen. Wil je ze verwennen dan zijn wortels, brood en appels welkom. De dieren mogen zelf gevoerd worden, wat zeer gewaardeerd zal worden door de gepensioneerde paarden. ’t Olde Manegepeerd is te bezoeken op Beukenlaan 2 in de grote schuur in Dalmsholte.

Voor meer informatie kijk op www.manegepeerd.nl of info@manegepeerd.nl of 0572-330223.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.