Home / archiefcentraal / rommelen bij olde manegepeerd

rommelen bij olde manegepeerd

Op deze laatste zondag van de maand kun je snuffelen tussen de rommelmarkt spullen en op de boekenmarkt met boeken voor de helft van het geld. Ook is iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de paarden. Of te genieten van een kop koffie, thee of ranja voor de kinderen plus wat lekkers. Kosten hiervan zijn 1 euro.

Er is gelegenheid om de paarden te borstelen. Wil je ze verwennen dan zijn wortels, brood en appels welkom. De dieren mogen zelf gevoerd worden, wat zeer gewaardeerd zal worden door de gepensioneerde paarden. ‘t Olde Manegepeerd is te bezoeken op Beukenlaan 2 in de grote schuur in Dalmsholte.

Voor meer informatie kijk op www.manegepeerd.nl of info@manegepeerd.nl of 0572-330223.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.