rob dekker wint pinkster tennis toernooi

De organisatie van het Laro Tape pinkster tennis toernooi in Ommen kan terugkijken op een zeer geslaagde 31e editie. Op één enkele bui op zaterdagmiddag na, was het het hele weekend uitstekend weer en kon het talrijke publiek genieten van vele spannende partijen.

Op maandagmiddag was de partij in de heren enkel drie in de tweede set om te smullen. Favoriet Rob Dekker en Victor van Putten maakten er een spannende partij van die Dekker met 6-4 wist te winnen. Beide spelers spelen samen competitie en kennen elkaar door en door. Van Putten kan door zijn nieuwe baan niet veel trainen. Dat was ook te zien aan zijn spel waar hij af en toe met zijn racket zat te smijten.

De uitslagen van het toernooi zien er als volgt uit: GD7: Roderick Mouthaan/Carolien Lasonder. DD7: Hettie Pijlstra/Dianne Willering. HD7: Ron Mulder/Christiaan Wellen. DE7: Marjolijn van Loon. HE7: Gertran Pol. GD6: Bart Leeflan/Evelien Schaper. DD6: Anouk de Geus/Anke Slootjes. HD6; Henrique Cruz/Dick van der Meer. DE6; Jacomein Krielaart. HE6: Alain Smit. DD5: Annelie Cremer/Nienke Nijzink. HD5: Nikke Pengel/Steven van der Weijden. HE5: Mischa Wieten. GD4: Klaas Jan Boessenkool/Linelle Koebrugge. HD4: Robert Hollander/Roderik Masselink. DE4: Linelle Koebugge. HE4: Bram Dikkeschei. HD3: Sande Erkamp/Jeroen Holthuis. HE3: Rob Dekker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.