Home / archiefcentraal / rinus klein heeft kostelijke maden

rinus klein heeft kostelijke maden

Of Klein de vetste en lekkerste maden voor zichzelf achterhoudt, dan wel het ultieme recept voor het bereiden van lokvoer heeft gevonden, behoort tot de best bewaarde geheimen van de Vechtstad.

In ieder geval werd de eigenaar van dierenspeciaalzaak De Beste Stek met 2600 gram aan buit winnaar van de vierde ronde van de seniorencompetitie, welke werd gehouden nabij de basisschool aan het Ommer kanaal. Gerrit Corté legde met 1940 gram beslag op plaats twee, voor Herman ten Broeke, die 1700 gram kon laten afwegen. Ook in de derde ronde van de strijd om de door Vleescentrale Ommen beschikbaar gestelde cup deed Klein van zich spreken.

De eer werd gelaten aan Harold Corté, die in de Vecht liefst 4850 gram aan witvis wist te arresteren, maar met 2900 gram en een tweede plaats kan gesproken worden over een geslaagd optreden. Henri Oldeman werd met 2600 gram derde.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.