Home / archiefcentraal / rijbewijs ommenaar ingevorderd

rijbewijs ommenaar ingevorderd

Het rijbewijs van een 33-jarige automobilist uit Polen werd op zondagmiddag 16 juni ingevorderd op de Slagenweg. De man was daar met zijn auto uit de bocht gevlogen. De auto raakte hierbij zwaar beschadigd. De bestuurder bleef ongedeerd maar bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Omdat er geen goede ademanalyse kon worden afgenomen, werd bij de man een bloedproef afgenomen. Tegen de man werd tevens proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.