Home / archiefcentraal / receptie en afscheid van juf willy

receptie en afscheid van juf willy

Overdag zal er een afscheidsfeest worden gevierd met alle kinderen en ’s avonds wordt haar een receptie aangeboden in de Wiekelaar van 20.00 tot 23.00 uur. Iedereen die haar de hand wil drukken is van harte welkom. U kunt zich opgeven via Cazemierb@gmail.com of middels een briefje met naam en adres in de brievenbus in het fietsenhok op het schoolplein. Ook kunt u hierop aangeven of u haar nog wilt toespreken of een leuke anekdote met iedereen wilt delen.

De school en OR/MR willen haar tevens een cadeau aanbieden. U kunt uw eventuele gift storten op bankrekeningnummer 1577.57.943 ten name van jubileumcommissie Cazemierschool, onder vermelding van afscheid Willy.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.