Home / archiefcentraal / publieksdag bij het vechtgenotenhuis

publieksdag bij het vechtgenotenhuis

Ieder heel uur verzorgt manege Laarbrug een huifkartocht door de omgeving van Junne en of Beerze. Verder word je onthaald met een kopje koffie/thee en lekkernijen en is er tussen 17.30 uur en 19.00 uur een culinair verwennen. De deelname is gratis. De organisatoren hopen je te ontmoeten op Beerzerweg 5D in Ommen. Contact via vechtgenoten@live.nl of 06-39032263. Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen of via www.vechtgenoten.nl Voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.