Home / archiefcentraal / promotie voor tvn dames 2

promotie voor tvn dames 2

. De Nieuwleusener dames hadden aan een 3-2 overwinning genoeg om promotie naar de vierde klasse veilig te stellen. TVN, dat dit in deze competitie nog ongeslagen is, wilde ook uit deze wedstrijd het uiterste halen. Dat is ze goed gelukt, want ze wonnen de wedstrijd op vrij eenvoudige wijze met 0-5.

Aleida Dijk en Hanny de Vries beten samen het spits af. Vol enthousiasme begonnen zij aan de wedstrijd. Het sterkste duo van TC ’91 had weinig in te brengen tegen het Nieuwleusense stel. De Vries sloeg de ballen zo hard over het net, dat de tegenstander slechts in staat was te verdedigen. Dijk kon vervolgens de ballen aan het net goed afmaken. Het werd 1-6 en 1-6.

Esther Buitenhuis en Wieteke Folkerts wonnen hun dubbelpartij makkelijk. Ook dit duo speelde de ballen eerst goed achterin, waarna de rally aan het net goed afgemaakt kon worden (1-6 en 0-6). De derde wedstrijd, de kampioenpartij werd gespeeld door het duo Buitenhuis en de Vries. Hoewel er sprake was van een beetje spanning, was dat nauwelijks te zien in het aanvallende spel van dit koppel. TC ’91 kreeg geen mogelijkheden om lekker in het spel te komen : 1-6 en 1-6.

De enkelpartijen werden zaterdag gespeeld door Dijk en Folkerts. Deze twee wedstrijden werden zakelijk afgemaakt door de beide dames. Dijk won haar partij met 3-6 en 0-6. Folkerts gaf haar tegenstander ook geen kansen (0-6 en 1-6).

Na afloop van deze wedstrijd hebben de dames eerst een ereronde door Nieuwleusen gereden in een versierde Mercedes cabrio. Deze auto was beschikbaar gesteld door autobedrijf Jansen uit Balkbrug. Bij terugkomst in het clubhuis van TVN kregen de dames bloemen van het bestuur van het tennisbestuur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.