Home / archiefcentraal / prijswinnaar vvv voorjaarsfotowedstrijd bekend

prijswinnaar vvv voorjaarsfotowedstrijd bekend

Vechtdal Marketing wil het Vechtdal beter vindbaar en zichtbaar maken voor heel Nederland. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden en daarom heeft Vechtdal Marketing opgeroepen om mooie foto’s van het Vechtdal in te sturen. Foto’s van een bijzonder plekje in de natuur, een actief of ontspannen uitstapje, het centrum van Hardenberg of Staphorst zijn ingezonden. De mooiste foto, een mooie zonsondergang bij de Vecht in Ommen, is ingestuurd door de heer Bleijleven uit Oldenzaal. Met zijn inzending heeft hij een leuk Vechtdal pakket en een VVV bon ter waarde van vijftien euro gewonnen.

De winnende foto kun je bekijken op www.vechtdaloverijssel.nl onder het kopje fotowedstrijd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.