prijswinnaar vvv voorjaarsfotowedstrijd bekend

Vechtdal Marketing wil het Vechtdal beter vindbaar en zichtbaar maken voor heel Nederland. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden en daarom heeft Vechtdal Marketing opgeroepen om mooie foto’s van het Vechtdal in te sturen. Foto’s van een bijzonder plekje in de natuur, een actief of ontspannen uitstapje, het centrum van Hardenberg of Staphorst zijn ingezonden. De mooiste foto, een mooie zonsondergang bij de Vecht in Ommen, is ingestuurd door de heer Bleijleven uit Oldenzaal. Met zijn inzending heeft hij een leuk Vechtdal pakket en een VVV bon ter waarde van vijftien euro gewonnen.

De winnende foto kun je bekijken op www.vechtdaloverijssel.nl onder het kopje fotowedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.