Home / archiefcentraal / pony driving salland komt naar ommen

pony driving salland komt naar ommen

Naar dit topsportevenement komen circa tachtig van de beste enkel-, twee- en vierspan ponymenners van de wereld. Deelnemers uit de hoogste kaders van diverse Europese landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavische landen en natuurlijk Nederland komen hun krachten meten. Het belooft een spannende strijd te worden van wereldniveau.

De wedstrijdlocatie in Giethmen is gelegen aan de voet van de Lemelerberg. Speciaal voor dit evenement wordt een wedstrijdterrein aangelegd.

Pony Driving Salland gaat van start op woensdag 22 juni met de veterinaire keuring. Op donderdag 22 en vrijdag 24 juni vindt de dressuur plaats. Op zaterdag 25 juni binden de ponymenners de strijd aan in de spectaculaire marathon met acht prachtige hindernissen. Zondag 26 juni wordt de strijd beslist in de afsluitende vaardigheid.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.