Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen van bijtincident

politie zoekt getuigen van bijtincident

Het jongetje wilde een passerende hond aaien maar werd door het dier gebeten. De eigenaar van de aangelijnde witte hond zou hierna in de richting van de Ebbinge Wubbenlaan zijn weggelopen. De man zou volgens het slachtoffer naast deze hond nog een tweede hond bij zich hebben gehad. Het jongetje moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen bij de huisarts. De politie roept eventuele getuigen van het incident op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.