Home / archiefcentraal / plus bakkertoernooi succesvol verlopen

plus bakkertoernooi succesvol verlopen

’s Morgens werd de officiële opening verricht door wethouder Maurits von Martels van de gemeente Dalfsen met de eerste opslag van het toernooi in aanwezigheid van de hoofdsponsor de heer Bakker van de plaatselijke Plus-Supermarkt. Er werd gespeeld in poules van zeven teams en ’s middags vonden er bij de gemengde teams kruisfinales plaats om uit te maken wie zich het beste team van 2011 mocht noemen.

Aan het einde van de dag kon voorzitter Theo Post de bekers uitreiken aan “De Hoeksen” bij de heren en “Tikkie Links” bij de gemengde teams, die in de finale het team van “De Bolleyvallers” in een spannende finale net de baas waren gebleven. Hij sprak de wens uit dat het toernooi in 2012 weer buiten georganiseerd kan worden op het nieuwe evenemententerrein. De organisatie kon terugzien op een geslaagd toernooi.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.