Home / archiefcentraal / peuters helpen bij verhuizing

peuters helpen bij verhuizing

Met een bolderkar vol speelgoed gingen ze op weg en ook hun nieuwe vriendje Puk mocht mee. Zo konden ze alvast een kijkje nemen in de nieuwe peuterspeelzaal. Na een korte verkenning begonnen ze gelijk te spelen en van de kleine toiletten werd al direct gebruik gemaakt.

De peuterspeelzaal is een plek waar peuters elkaar ontmoeten en spelenderwijs kunnen groeien in hun ontwikkeling onder deskundige leiding. Het aanbod aan activiteiten zal straks uitgebreid worden doordat de bibliotheek, de basisschool, de sportzaal en de ouderen in het ontmoetingscentrum onder één dak zitten en met elkaar gaan samenwerken.

De peuters leken het in ieder geval al wel naar de zin te hebben op de nieuwe locatie.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.