Home / archiefcentraal / persoonlijk looprecord voor mussche

persoonlijk looprecord voor mussche

Vele AG’85 lopers deden het goed tijdens de loopmanifestatie, waaronder ook de Nieuwleusenaar Albert Mussche, die zijn eigen tijd verbeterde.

Op de tien kilometer behaalde Erwin Akkerman de vierde prijs bij de senioren met een tijd van 35.34 en Bert de Boer behaalde de vijfde prijs met 36.02. Michiel Huzen liep een tijd van 38.17, waarmee hij zijn persoonlijk record opnieuw scherper stelde. Harm Kooiker behaalde met een tijd van 38.41 de tweede prijs in de categorie 50plus. Albert de Boer liep 41.30, Gerard Arends 43.35, Pieter Bloemhof 46.03, Bertjan van Dijk 47.59 en Henk Wallinga 49.31 minuten.

Bij de wedstrijd over vijf kilometer liep Albert Mussche een tijd van 18.39, een verbetering van zijn persoonlijke record met drie seconden. Ronnie Krul liep 20.40 (nieuw p.r.), Gert-Jan Ubels 21.12, Jan Dunnink 21.53 (nieuw p.r.), Jennie Braamskamp 22.24 (nieuw p.r.) en Rosalie Kuiper 25.21 (nieuw p.r.). Bij de Banthumloop in Bergentheim liep Jan Dunnink de vijf kilometer in een tijd van 22.50 minuten. Kees van der Weide liep 28.35. Op de tien kilometer liep Harold Kruidhof een tijd van 40.36 minuten.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.