ov fiets op station dalfsen

De gemeente en provincie willen met de OV-fiets het openbaar vervoer stimuleren en de ontwikkeling van

recreatie en toerisme ondersteunen. De fiets is te huur op bijna 200 locaties, vooral bij NS-stations. Maar ook bij sommige metro- en busstations, P+R terreinen, enkele bedrijventerreinen en in stadscentra. De OV-fiets is ook te huur op het station van Dalfsen. De OV-fietsen staan in vier automatische kluizen bij het station Dalfsen.

Met een geschikt gemaakte NS-kaart of een apart OV-fietspasje kunnen pashouders binnen een minuut een OV-fiets huren. Want alle tijdrovende handelingen (zoals formulieren invullen, legitimatie tonen, borg betalen en contant afrekenen) zijn geautomatiseerd. Een OV-fiets halen en terugbrengen kan in Dalfsen 24 uur per dag. Zo heb je de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt, want je hebt overal een fiets.

Om een OV-fiets te kunnen huren, moet je wel eerst via de website www.ov-fiets.nl abonnee worden. Op de website www.ov-fiets.nl vindt je meer informatie over de OV-fiets. Je kunt bijvoorbeeld achterhalen waar en hoe je een fiets kunt huren, hoe je abonnee kunt worden en wat de kosten voor gebruik van de OV-fiets zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.