Home / archiefcentraal / oproep blauwe bogen rommelmarktkooplui

oproep blauwe bogen rommelmarktkooplui

De organisatie geeft door het zetten van witte strepen op de grond aan, waar de grondplekken voor de deelnemers zijn. Daardoor blijven trapopgangen, toegangen tot woonhuizen, winkelingangen en toeleveringsdeuren (HEMA) vrij. Het is de bedoeling dat de deelnemers de aanwijzingen van de organisatie opvolgen, om er voor te zorgen dat er geen overlast ontstaat.

Op de laatste Blauwe Bogen Dag, is er een live uitzending van RTV-OOST op het Kerkplein en zal er die middag ook een trouwerij zijn, waardoor de rolstoelopgang aan de kant van Chinees, vrij moet blijven. Voor de Bloemendalstraat geldt: dat de volwassenen, hun handel kunnen uitstallen op de grondplaats, maar dat auto’s en aanhangers, er niet geparkeerd mogen worden. Gait de Graaff is aanwezig om met aanwijzingen een ieder op de juiste plaats te krijgen. Met goedvinden van de organisatie, is op de kinderrommelmarkt één koppel oudere deelnemers toegelaten omdat zij het aanspreekpunt voor de EHBO zijn .

“Wij hopen op een succesvolle Kinderrommel en Volwassenenmarkt en wensen de deelnemers veel succes bij het handeldrijven”, aldus de organisatie van de Blauwe Bogendagen. Meer informatie is te vinden op www.ondernemenddalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.