Home / archiefcentraal / opnieuw uitmarkt in nieuwleusen

opnieuw uitmarkt in nieuwleusen

De UITMARKT wordt georganiseerd in de Schakel in Nieuwleusen op vrijdag 30 september 2011 van 15.00 – 21.00 uur. Iedere vereniging, stichting of particulier kan zich na aanmelding presenteren. Er wordt ook een vrijwilligersmarkt gehouden. “Wij bieden iedereen op deze dag gratis een locatie in de Schakel aan, inclusief een kraam”, meldt Jan Kats. “Het is de bedoeling dat de verenigingen zelf de kraam aankleden. Daarnaast willen wij het publiek op een centrale plaats een gevarieerde doorlopende voorstelling aanbieden, waarin deelnemers zichzelf kunnen presenteren tijdens is een kortdurende voorstelling van ongeveer 15 tot 20 minuten.” Wie mee wil doen, moet zich opgeven vóór 15 juli. Dit kan per mail deschakelmanager@gmail.com. Mail voor vragen of info naar Jan Kats via deschakelmanager@gmail.com

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.