Home / archiefcentraal / ommer tronktoernooi weer in aantocht

ommer tronktoernooi weer in aantocht

Het jaarlijkse Tronktoernooi in Ommen is weer in aantocht, de speeldata zijn vrijdag 1 en zaterdag 2 juli . Het voetbaltoernooi wordt gehouden op de Paardeweide achter de ijsbaan in het Laarbos te Ommen en de deelnemers zijn dit jaar: De Buren, Tronk, Reimink, Clees, Lunteren 4, De Zaak, Big Bull en De Herberg.

De aanvang op vrijdag is om 18.30 uur en op zaterdag vanaf 09.30 uur en de finale wordt om 16.00 uur gespeeld. De opbrengst verkregen uit de verkoop van consumpties gaat dit jaar naar de Kinder Spelweek in Ommen. De prijsuitreiking en de overhandiging van het geldbedrag zal ‘s avonds om 22.30 uur plaatsvinden bij “De Zaak” aan de markt in Ommen.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.