Home / archiefcentraal / ommer en dalfser college met elkaar in gevecht

ommer en dalfser college met elkaar in gevecht

De collegeleden gaan niet met modder, maar met sneeuw naar elkaar gooien. Het gaat hier dan ook niet om een politieke, maar om een sportieve strijd; het NK Sneeuwbalgevecht. Het ‘gevecht’ tussen beide colleges vindt om 12.00 uur plaats langs de Vecht in het centrum van Ommen en de collegeleden zijn verkleed in toepasselijke kostuums. Behalve de colleges doet vanuit de gemeente Ommen ook de brandweer met een team mee.

Het gevecht is onderdeel van ‘Het gevecht aan de Vecht’ dat zaterdagmiddag de stad Ommen in winterse sferen brengt. De Ommer horeca heeft deze dag georganiseerd compleet met een apres ski party en interactieve winterse sporten.

Kijk op www.gevechtaandevecht.nl voor meer informatie.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.