Home / archiefcentraal / ommer bissingh 2011 voor elk wat wils

ommer bissingh 2011 voor elk wat wils

De Ommer Bissingh 2011 heeft zeven Bissinghdagen. Zeven opeenvolgende woensdagen in juli en augustus die het beste van Ommen naar boven halen. Met wisselende thema’s krijgen de bezoekers van de Ommer Bissingh, en dat zijn er jaarlijks meer dan 65.000 een afwisselend programma geboden, voor elk wat wils.

Voorafgaande aan de Ommer Bissingh Jaarmarkt ( traditiegetrouw de tweede dinsdag in juli ) is de officliële opening van de Ommer Bissingh op maandag. Met vele dweilorkesten tijdens het twee daagse Blaasorkestenfstival in het eerste weekend van september wordt het Ommer Bissingh seizoen afgesloten.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ommerbissingh.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.