Home / archiefcentraal / ommer automobiliste veroorzaakt aanrijding

ommer automobiliste veroorzaakt aanrijding

De motorrijder kon de vrouw niet meer ontwijken. Hij raakte de auto, het voorwiel van de motor sloeg vast en de motor vloog over de kop. De man kwam onder de auto terecht en de vriendin werd weggeslingerd. Zij bleek een hersenschudding te hebben opgelopen. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor controle en konden ’s avonds weer naar huis. De automobiliste bleef ongedeerd. Er is een onderzoek ingesteld. De weg was enige tijd afgesloten. Het verkeer werd omgeleid via de parallelweg.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.