Home / archiefcentraal / obs de stegge wandelt voor walk4food

obs de stegge wandelt voor walk4food

Deze stichting regelt schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi. Voor elke 20 cent die een kind inzamelt zorgt het Wereld Voedsel Programma van de VN voor een warme maaltijd voor een kind op school. De kinderen van De Bonte Stegge zijn herkenbaar aan de speciale pet die zij hebben gekregen van deze stichting Walk4Food.

Op de slotavond, woensdag 8 juni , zullen zij vanaf het Kerkplein lopen met een spandoek. Na afloop wordt in sporthal De Trefkoele tussen 20.15 en 20.30 uur een cheque overhandigd aan een vertegenwoordiger van Walk4Food.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.