Home / archiefcentraal / nieuwe trainer zvoschutte informatisering

nieuwe trainer zvoschutte informatisering

Naast het eerste elftal zal Dennis van Dijk de trainingen verzorgen van de tweede en derde selectie. De debutant in de Landelijke eerste divisie heeft een fantastisch seizoen achter de rug met een derde plaats in de competitie die recht gaf op nacompetitiewedstrijden voor promotie naar de Eredivisie. Hier was de eerste ronde het eindstation.

ZVO/Schutte Informatisering kan komend seizoen dus verder doorborduren op het afgelopen seizoen, de huidige selectie wordt zelfs versterkt met de komst van Emiel Maat en Stefan Freriks. Stefan Freriks is het 100e lid geworden van de sterk groeiende vereniging in Ommen. Komend seizoen komen zij uit met 9

senioren- en 1 damesteam in de KNVB-competities.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.