Home / archiefcentraal / mobiel bestellen en betalen snackerij anytyme

mobiel bestellen en betalen snackerij anytyme

Hoe werkt het

MyOrder is een applicatie voor mobiele telefoons. Download MyOrder op uw telefoon, zoek ‘Snackerij AnyTyme’, bekijk de menukaart, plaats een bestelling en betaal via de portemonnee op je mobiel. Het is te vergelijken met een chipknip, maar dan op de telefoon.

Snel en gemakkelijk

“Lekker eten, snelheid en gemak zijn belangrijke waarden voor onze klanten. Wanneer mensen bestellen en betalen via MyOrder, hoeven ze alleen het eten af te halen. We merken het aan toeloop van kinderen die de bestelling van papa en mama komen halen. Besteld en afgerekend via MyOrder. Geen lijstjes, geen geld mee. Meer gemak krijg je niet”, aldus eigenaren van snackerij AnyTyme William en Jolanda Roke.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.