Home / archiefcentraal / mizuwaai kan haar borst natmaken

mizuwaai kan haar borst natmaken

De eerste ronde wordt gespeeld in twee poules van vier. Beide poules spelen op 2, 3 en 4 september in toernooivorm hun wedstrijden. De nummers 1 en 2 van beide poules plaatsen zich voor de tweede voorronde. De nummers 3 en 4 plaatsen zich voor de tweede ronde van de Cup Winners Cup.

Tweede voorronde

Indien MizuWaAi Dalfsen zich plaatst voor de tweede voorronde, neemt het op tegen het Deense Randers HK of het Hongaarse Debrecen. Deze wedstrijden worden gespeeld op 17 en 18 september. Meer informatie over de Champions Leage is te vinden op: www.mizuwaaidalfsen.nl/nieuws/loting-champions-league

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.