Home / archiefcentraal / midzomernachtvuur in vilsteren

midzomernachtvuur in vilsteren

De voorzitter van de locatieraad Leo Kortstee zal na een kort woord om 20.30 uur het vuur ontsteken. Als het vuur hoog oplaait, kan iedereen zich, onder het genot van een drankje, warmen aan het vuur. Zo zal het toch nog een gezellige bijeenkomst worden van vrienden, buren, kennissen en familie. Bij het verlaten van het terrein wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een financiële bijdrage te leveren, welke bij de uitgang in een melkbus gedeponeerd kan worden. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede van het restauratiefonds van de Willibrorduskerk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.