Home / archiefcentraal / meisjes b1 hockeyclub ommen kampioen

meisjes b1 hockeyclub ommen kampioen

Al na enkele minuten spelen was er een verlossend 1-0 voor Ommen. Vanwege de hitte werd om het kwartier een drinkpauze ingelast. Ook een mooi moment voor wat laatste tactische aanwijzingen van de coach. In het tweede deel van de eerste helft werd er weer gescoord door Ommen en was het 2-0. Kort voor de rust was er een onschuldig uitziende aanval van Oldenzaal wat een toch een doelpunt opleverde en de 2-1 op het scorebord bracht.

In de rust konden de rode hoofden even afkoelen en mocht coach Raymond Jutten de dames nog wat oppeppen. Met het kampioenschap in het vooruitzicht, en veel positief “enthousiasme” vanaf de zijlijn (allemaal co-coaches) werd het 3-1 en uiteindelijk 4-1.

Na het verlossende eindsignaal renden alle meisjes A-supporters met kinder-champagne het veld op om meisjes B te feliciteren en het kampioenschap te vieren. Meer informatie is te vonden op ww.mhcommen.nl

Lees ook

Uitslagen Bos Bedden Loopgroep AG’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 uit Nieuwleusen waren de afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.