Home / archiefcentraal / man zwaar mishandeld

man zwaar mishandeld

Hij kwam samen met een andere man en een vrouw uit een horecagelegenheid aan de Markt in Hardenberg toen hij en de andere man buiten direct werden aangevallen door een groep onbekende personen. Beide mannen werden naar de grond gewerkt en door meerdere mensen uit de groep getrapt en geslagen.

Bij nader onderzoek in het ziekenhuis bleek de man ernstig letsel te hebben opgelopen door de vechtpartij. Uit camerabeelden van een beveiligingscamera blijkt dat er rond het genoemde tijdstip een andere groep personen is geweest die getuige moet zijn geweest van de vechtpartij. De camera had echter geen beelden vastgelegd van de vechtpartij zelf.

De politie is daarom op zoek naar de personen van deze groep en roept hen en eventuele andere getuigen op om zich te melden. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Je kunt jouw melding ook anoniem doen via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.