lopers van bos bedden loopgroep actief

Bij de Lambertusloop in Oldemarkt was Arend Jan van de Hoek op de tien kilometer de snelste van de recreanten. Hij liep een tijd van 37.10 minuten. Op de vijf kilometer behaalde Bert de Boer de tweede prijs met een tijd van 17.21 minuten, waarbij hij zijn persoonlijk record met een halve minuut verbeterde. Gert-Jan Ubels liep een tijd van 22.18 minuten.

De Marikenloop in Nijmegen is alleen voor de vrouwelijke lopers. In totaal namen bijna 9.000 loopsters aan deze wedstrijd deel. Rosalie Kuiper debuteerde op de tien kilometer met een tijd van 50.53 minuten. Bij de Dorpsloop in Ruinen won Margje Timmerman de tweede prijs op de vijf kilometer. Ze liep een tijd van 21.05 minuten en Jennie Braamskamp kwam tot een tijd van 23.22 minuten.

De Wolden Duatlon in Zuidwolde is een Run Bike Run over een afstand van 5 kilometer lopen, 24 kilometer fietsen en 2,5 kilometer lopen. Michiel Huzen en Bert de Boer namen als duo deel aan de Duatlon. Zij kwamen tot een totaaltijd van 1.08.49.

Komende zaterdag vindt de Zwolse Halve Marathon Festival plaats. Hierbij zullen veel lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.