Home / archiefcentraal / lach en traan terugkomdag neonatologie isala

lach en traan terugkomdag neonatologie isala

Patiëntjes die drie jaar geleden op de afdeling hebben gelegen, worden samen met hun ouders uitgenodigd om een fijne dag te beleven en om de vaak zeer intensieve periode af te sluiten. Ze hebben de gelegenheid om met verpleegkundigen, artsen en bekende ouders te praten en krijgen een rondleiding langs de NICU-afdeling.

De kinderen werden vermaakt door enthousiaste studenten van SportEve, het studentenprojectteam van de mbo-opleiding Sport & Bewegen bij Landstede. Ze deden spelletjes, hielpen met knutselen en schminkten de kinderen.

De terugkomdag werd naast Landstede, ondersteund door onder andere het Waterschap Groot Salland, die belangeloos de locatie beschikbaar stelde. Ook was er ondersteuning van Univé, Albert Hein, Mac Donalds, Sligro, Speelwiejebent clowns en Het Partijtje. De medewerkers, kinderen, ouders en Landstedestudenten kijken terug op een zeer geslaagde dag

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.