Home / archiefcentraal / koen de haan sterkste in dalfsen

koen de haan sterkste in dalfsen

Maar dat mocht voor, de winnaar van het toernooi, Koen de haan geen probleem zijn.

Gelukkig bied de tennisvereniging in Nieuwleusen dan een oplossing zodat er wel gespeeld kan worden. Bij de heren enkel 3 was het erg spannend. Koen de Haan was de sterkste in de finale, waar hij Ruud van der Veen met 6-3 en 6-4 versloeg. Bij de dames enkel 3 was Ilse Huiskes te sterk voor de anderen en ging met hoofdprijs naar huis. De organisatie was blij met de grote opkomst en de vele kampeerders die het dit weekend gezellig maakten.

“Volgend jaar nieuwe banen en hopelijk pakken ze dan gelijk ook het problemen met de lampen aan, want nu was het één keer dat de lichten uitvielen, soms komt het vaker voor en dat is niet prettig”, aldus Jan de Goeijen één van de spelers die te maken had met de onderbreking.

Uitslagen Dalfsen: HE3: Koen de Haan. HD3: Arjan Kale + Bas de Vries. DE3: Ilse Huiskes. HE4: Roderik Masselink. HD4: Yoram Hilberts + Bob Resink. DE4: Joske van der Sluis. HE5: Jouke Jan Schaap. HD5: Jeffrey van der Eems + Colin Hennevelt. DE5: Joske van der Sluis. HE6: Jeffrey van der Eems: HD6: Heero Boer + Johan Broeks. DE6: Jacomein Krielaart. DD6: Jorinde Havinga + Annemiek Meijer. HE7: Rimmer Osinga. HD7: Piers van der Sluis + Tom Venema. DE7: Merel Kloosterman. DD7: Merel Kloosterman + Roos Wolfkamp. HE8: Gijs Rijpkema. DE8: Lisanne Kerkhof.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.