jubileumconcert de stuwzangers groot succes

Naast shantykoor De Stuwzangers, dat met nagenoeg het voltallige koor (55 leden) aantrad, werkten ook De Roergangers uit Stadskanaal en Kop van ’t Ende uit Elburg mee. Elk koor trad twee keer gedurende 25 minuten op.

De Stuwzangers openden het concert met enkele prachtige nummers waardoor de stemming er vanaf het eerste moment goed inzat. Onder aanvoering van dirigent Flip Jonkman uit Heino werd de toon gezet voor het vervolg. De uitvoering door de drie koren was een lust voor het oor. Het enthousiasme van het publiek was kenmerkend voor de sfeer van de middag.

De toehoorders genoten volop van de manier waarop de drie koren hun repertoire uitvoerden. Bij gevoelige nummers was het muisstil en klonk er na afloop een geweldig applaus. Bij andere nummers werd er volop meegezongen, meegedeind en meegeklapt. De ware liefhebber voelt dit feilloos aan.

Tot slot werd door de drie koren gezamenlijk een Zeemans Potpourri uitgevoerd in een arrangement van Jannes Kleene.uit Nieuwleusen.

De Stuwzangers stonden perplex om te mogen optreden voor zoveel publiek. Wij platsen er foto’s van. Op www.destuwzangers.nl komen er meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.