Home / archiefcentraal / jeugd laat toptennis zien in dalfsen

jeugd laat toptennis zien in dalfsen

Vele spelers uit de regio komen elk jaar weer naar Dalfsen voor het gezellige toernooi, dat bekend staat om de goede sfeer en de mooie accommodatie. Dit jaar spelen de kinderen voor het laatst op gravel, want ook de tennisvereniging is meegebudgetteerd in de plannen voor renovatie van het sportpark. Na het toernooi zal het gravel worden vervangen door all-weather banen. Zaterdag 9 juli is de finaledag, met jeugdtennis op hoog niveau. Toeschouwers zijn van harte welkom, toegang is gratis.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.