Home / archiefcentraal / jaarlijkse cazemiermarkt in oudleusen

jaarlijkse cazemiermarkt in oudleusen

In de Cazemierschool in Oudleusen wordt vrijdag 1 juli vanaf 19.00 uur de Cazemiermarkt gehouden ten bate van twee ‘Plan’ kinderen.

Tijdens deze Cazemiermarkt worden alleen spullen per opbod verkocht, dat betekent dat er alleen “waardevolle” spullen kunnen worden gebracht die tenminste 5 euro kunnen opbrengen. Boeken en tijdschriften kunnen wel gebracht worden. Zelfgebakken cake of krentenbrood is ook welkom.

Vrijdag 1 Juli is de school van 9.00 tot 14.00 uur open voor het brengen van spullen.

De kinderen van groep 7 en 8 verkopen nog wel ‘rommel’, maar onder de noemer: Vrijmarkt. De kinderen verzamelen zelf spullen van familie of bekenden en niet verkochte spullen nemen zij ook weer mee naar huis terug.

Uiteraard is er ‘s avonds weer veel te beleven: er zijn spelletjes, er wordt een grote verloting gehouden, kinderen kunnen zich laten schminken, er is een voorstelling en ook een springkussen voor de kinderen en er loopt iemand rond in een grabbeljurk. Natuurlijk is er ook veel te eten, te drinken en te snoepen.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.